Refund Policy

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot varorna. Det vilket innebär att du har 14 dagar efter att du mottagit din artikel för att begära retur.

Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka hela din beställning så återbetalar vi det belopp du har betalat inklusive avgift för betalsätt, dock ej fraktkostnader, inom 14 dagar. 

För att vara berättigad till retur måste din artikel vara i samma skick som att du mottagit den, oanvänd, med taggar, omslagspapper, snören  och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller beviset på köpet.

För att starta en retur kan du kontakta oss på info@hkknives.se. Om din retur accepteras skickar vi dig en returetikett för utskrift samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Objekt som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur accepteras inte. Observera att vi inte står för returfrakten.

Ånger eller returrätt gäller ej på varor som specialbeställts eller specialtillverkats och som normalt ej lagerförs.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har fått och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns återbetalas du automatiskt med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och göra återbetalningen.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella returfrågor på info@hkknives.se